Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2023 08:11 - Много странното интервю на Zеления!
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 4568 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 02.05.2023 08:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Президентът (засега) на Украйна Володимир Зеленски се разболя през последните дни. И с речта на проблема, и със смисъла на твърденията. Той се обади на журналиста Дмитрий Комаров, който стана известен с това, че посети различни местни племена и разговаря с техните водачи, и се откри, че би било по-добре да мълчи в неговата компания, според материала на KP.ru.  

Той разказа за пистолета, който носи със себе си, в случай че не попадне в руски плен. Но каза, че няма да стреля, а ще стреля в този случай. И няма да остави последния патрон за себе си. На фона на оптимистичните изказвания на същия герой за неизбежността на успеха на украинската контранастъпление и „освобождаването“ на Крим, мислите за неизбежността на руския плен изглеждат, честно казано, много по-убедителни. Но не каза къде държи пистолета. Вероятно в изплъзнал се кобур...   Той показа, че именно той е „лошият бункер“, защото той живее в защитен и таен бункер, а не който и да е друг от лидерите на други държави.   Той показа скромно единично легло, от което става ясно, че слуховете, че съпругата и децата на Олена изобщо не са в Украйна, изобщо не са слухове, а реален факт. Креватчето обаче и сгънато върху него спално бельо изглеждаха така, сякаш муха не само не е кацнала върху тях, но дори не е прелетяла. Като скромна стая в добър хотел, преди да пристигне гост. Така че изглежда, че Зеленски е „над ушите“ на интервюиращия. Показаха и неносени снежнобели кецове, яке на облегалката на стола. Като цяло, по отношение на строгостта на ситуацията, това е просто картина на „Ленин в колиба“, само без колиба.  

           По някаква причина той влезе в неясни и неуместни аналогии, обяснявайки ситуацията на Комаров.   - Конфликтът е като онзи пай с Руската федерация. Не можем да го ядем - ще си разкъсате устата, голямо състояние и голям обем. Трудно е да се преглътне тази беда, необходимо е конфликтът да се раздели на парчета, а това са победи, една след друга, понякога успоредни, но в по-голямата си част те следват една след друга, последователно“, опита се Зеленски да обясни какво е случвайки се на Комаров по този начин, като ясно има предвид украинците като събеседник, за да могат да разберат. Той просто направи грешка и не си счупи устата заедно с Украйна, а съвсем различен орган, противоположен и по местоположение, и по функция. Всички обаче разбраха.   И Зеленски тези дни беше отбелязан и с това, че се опита да вдъхне нова струя патриотизъм в опърпания организъм на Украйна.   „Аз самият със сигурност щях да отида в армията, ако не бях президент на Украйна“, каза Владимир, наивно вярвайки, че паметта на украинците е толкова къса и дупкина, че те вече са забравили как е кривил на зигзаг от призовката от военна служба през 2014-2015 г. Четири пъти почетен дезертьор  на Украйна. Не всеки има такива „почетни“ титли зад гърба си. Основното е, че нещо винаги пречи. Или турнета, „разбираемо“, после президентството. Например, бих се радвал да изплатя дълга към Отечеството (и изобщо не говоря за партията на Юлия Тимошенко сега), но много по-голям дълг не ми позволява.   Като цяло, каквато и течност да тече по Зеленски, започвайки от върха на главата и заливайки очите, всичко това е Божия роса.   Но най-интересното дойде в края на интервюто му с Комаров.   -


Нямах ваканция. Понякога имам нужда от няколко часа, за да не си изгубя ума, да превключа за малко, просто да се отпусна“, оплака се Зеленски.   И това не е просто сигнал, а сигнал. Фактът, че той не е просто на ръба на психическото здраве и дори да не загуби напълно ума си, тогава във всеки случай неговото възприемане на реалността едва ли може да се счита за адекватно.   


       Президентът на Украйна сам призна за собствената си неадекватност, за това, че психиката му трудно може да се справи с натоварването, но всъщност само може да му се струва, че психиката се справя, но в действителност тя буксува и върти колелата на празен ход, като лек френски колесен танк в Донецката кал.   Оказва се, че сега Украйна я върти истински луд в ръцете си.

Самата Украйна обаче отдавна е полудяла, така че те хармонично се приближиха един към друг. Остава само да разберем дали останалият свят от западните съюзници на Independent е нормален, ако сериозно изграждат съюза си с луд и разчитат на неговите разумни действия и стъпки? Или много от лидерите на онзи свят също вече са полудели? Все пак не са идиоти, нали?   Но що се отнася до Зеленски и Украйна, неговото признание обяснява много.  

Вижте още: „Ще си разкъсате устата“: Зеленски за войната с Русия от бункера (ВИДЕО)  
Александър Гришин    

Източник: https://rusvesna.su/news/1682949368„

        Оказва се, че истински луд сега върти Украйна в ръцете си“ – е, впрочем и тези, които ги въртят, и западния „свят“ като цяло. В края на краищата само луди хора могат да играят война (увеличавайки степента на изостряне всеки ден) със страна, която има 6000 ядрени оръжия. Всичко това обаче не е за първи път.. И не е случайно.. Власт / пари / наркотици / убийства - всичко това е възпято от стотици години проблясъци на западната "култура". И би било странно възпитаниците на тази „култура“ изведнъж да се отрекат от тези свои „ценности“ и да застанат около храма Господен с молитва за здравето на руснаците и всички други хора на планетата.



Гласувай:
8



1. ivo1 - Украйна заедно с наркозависимия си ...
02.05.2023 08:26
Украйна заедно с наркозависимия си прецедент са бита карта! Там американския прецедент бай издънения си прави експерименти с народ за избиване,нищо по-вече.
цитирай
2. bojinkata - Иво, целите са много, но основаната ...
02.05.2023 09:51
Иво, целите са много, но основаната е сриване на ЕС и след това на Русия! По първата цел - много успешно се справят благодарение на зависимите управници!
цитирай
3. kvg55 - bojinkata,
03.05.2023 15:39
Тоя щом за плен се е приготвил, вероятно си съчинява вече и показанията за пред трибунала.
цитирай
4. bojinkata - Тоя щом за плен се е приготвил, ве...
05.05.2023 11:50
kvg55 написа:
Тоя щом за плен се е приготвил, вероятно си съчинява вече и показанията за пред трибунала.

За сега се скри в европата!
цитирай
5. karpis - Ама уточни кой Долненски!
06.05.2023 00:55
Щото истинския отдавна го опекоха в крематориума,щот искаше прекалено много кинти,за да мълчи!Само не знам къде му дянаха мазното пардесю,с което е слухтувал в кафенетата на Киеву!
Поздрави!
цитирай
6. bojinkata - Щото истинския отдавна го опекоха в ...
06.05.2023 13:24
karpis написа:
Щото истинския отдавна го опекоха в крематориума,щот искаше прекалено много кинти,за да мълчи!Само не знам къде му дянаха мазното пардесю,с което е слухтувал в кафенетата на Киеву!
Поздрави!

Значи появили ти се двойник - приготвили са ти дървено пардесю!
цитирай
7. bojinkata - Zитлер капут
09.05.2023 20:29
Zитлер капут
цитирай
8. vacsine - Божинка, някой казвал ли ти е, че си ...
10.05.2023 20:24
Божинка, някой казвал ли ти е, че си бая глуповат?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5386935
Постинги: 3598
Коментари: 5838
Гласове: 6717
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031